Miten muusikko hakee asuntolainaa näppärästi netissä?

Moni muusikko haaveilee nousemisesta maailmanlaajuisen suosion aallonharjalle, mutta tämän unelman toteuttaminen ei ole aivan yksinkertaista. Muusikon tulot saattavatkin olla melko epäsäännölliset, minkä lisäksi etenkin moni aloitteleva muusikko tekee musiikkiin liittyvien projektien lisäksi jotakin aivan muuta työtä. Onneksi musiikki vaikuttaa mielialaan positiivisesti, sillä näin se auttaa myös muusikkoa itseään pitämään huolta omasta jaksamisestaan ja tavoittelemaan unelmiaan – niin musiikkiin kuin muuhunkin elämään liittyviä unelmia!

Haastavasta tilanteesta huolimatta moni muusikko haaveilee esimerkiksi oman asunnon ostamisesta, jolloin erilaisten asuntolainavaihtoehtojen kilpailuttaminen on ajankohtaista. Ehkäpä haluat ostaa asunnon, jossa myös harjoitteleminen onnistuu näppärästi häiritsemättä naapureita tai ehkä haluat perustaa kotisi yhteyteen jopa oman studion, mikä vaatii kodilta tiettyjä asioita. Tästä artikkelista muusikko löytää hyviä vinkkejä asuntolainan kilpailuttamiseen näppärästi ja nopeasti netin kautta. Näin muodollisuudet eivät häiritse harjoittelua eivätkä aiheuta lisästressiä muusikon kiireiseen arkeen!

Muusikko – näin kilpailutat uuden asuntolainan

Muusikko, kilpailuta Asuntolaina Rahalaitoksen avulla! Näin vältyt ylimääräiseltä vaivalta ja stressiltä sekä säästät aikaa ja rahaa. Rahalaitos on erikoistunut löytämään asiakkailleen parhaan mahdollisen asuntolainatarjouksen kilpailuttamalla asiakkaan puolesta useita pankkeja ja muita rahoituslaitoksia. Rahalaitoksen lainahakemuksen täyttäminen on yksinkertaista, helppoa ja nopeaa, eikä sen täyttäminen vie muusikon arvokasta aikaa kuin hetken. Lainahakemuksen täytettyään muusikko voi odottaa asuntolainatarjouksia vuorokauden sisällä. On myös hyvä tietää, että lainahakemuksen täytettyään muusikko ei vielä sitoudu valitsemaan yhtäkään Rahalaitoksen kautta saamaansa lainatarjousta ja ettei lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta maksa hänelle mitään.

Asuntolainan kilpailuttaminen onnistuu muutamien helppojen askelten avulla. Ensin sinun kannattaa kerätä yhteen kaikki hakemusta varten tarvitsemasi tiedot. Tämän jälkeen sinun tulee päättää, paljonko asuntolainaa tarvitset sekä millaista laina-aikaa toivot. Laske tässä vaiheessa tarkkaan ja rehellisesti oma maksukykysi ja ota huomioon myös muusikon elämässä mahdollisesti vastaan tulevat yllätykset. Pohdinnan jälkeen voit täyttää lainahakemuksen Rahalaitoksen verkkosivuilla. Tämä kestää vain muutaman minuutin, minkä jälkeen voit jäädä rauhassa odottamaan Rahalaitoksen yhteistyökumppaneiden lainatarjouksia. Saatuasi lainatarjoukset vertaile niitä tarkasti Oma Rahalaitos -palvelun avulla. Jos pidät jostakin saamistasi asuntolainatarjouksista, voit jatkaa asioimista tarjouksen tehneen luoton myöntäjän kanssa.

Muusikko – näin kilpailutat nykyisen asuntolainasi

Sen lisäksi, että muusikko voi hakea Rahalaitoksen kautta itselleen uutta asuntolainaa, hän voi myös kilpailuttaa nykyisen asuntolainansa, ellei hän ole siihen täysin tyytyväinen. Kilpailuttamalla asuntolainan muusikko voi säästää yllättävän paljon rahaa – jopa tuhansien eurojen verran. Hän voi myös löytää asuntolainalleen tavallista paremmat lainaehdot, eikä näin ollen tule maksaneeksi asuntolainastaan liikaa. Useimmille meistä asuntolaina on suurin elämän aikana otettava laina, joten se kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa mahdollisimman tehokkaasti. Etenkin näin suurissa lainoissa kilpailuttamisen kautta saatava hyöty voi nousta yllättävän suureksi, mikä puolestaan auttaa muusikkoa selviytymään omassa arjessaan entistä paremmin myös haastavana korona-aikana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reduta