Viskoosimatto on huoleton valinta bändin treenikämpälle

Treenikämpällä on tunnetusti tunnelma katossa ja esimerkiksi evästauot voivat olla kiireisiä, jolloin sotkua syntyy helposti. Siivoukseen ei kuitenkaan treenaamisen lomassa oikein malttaisi ryhtyä, joten treenikämpän sisustusta kannattaakin miettiä myös tästä näkökulmasta käsin. Edulliset viskoosimatot ovat hyviä treenikämpän lattioille, sillä edullisen hintansa lisäksi ne ovat helppohoitoisia ja yllättävän kestäviä. Löydät tästä artikkelista vinkkejä, joiden avulla voit ostaa huolettomat ja edulliset viskoosimatot bändisi treenikämpälle suoraan netistä! Artikkeli pureutuu myös siihen, miksi viskoosimatto treenikämpälle kannattaa ostaa netistä ja kuinka treenikämpät ovat etenkin Helsingissä suorastaan kiven alla.

Mistä edulliset viskoosimatot treenikämpälle?

Edullinen ja huoleton viskoosimatto löytyy Trendcarpetilta. Tämä luotettava mattojen erikoisverkkokauppa tarjoaa myymilleen matoille ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Voit siis rauhassa varmistaa vielä paikan päällä treenikämpällä, että valitsemasi viskoosimatto sopii kyseiseen tilaan. Jos teet tilauksesi arkipäivänä kello 16.00 mennessä, postittaa Trendcarpet tilauksesi jo saman päivän aikana.

Viskoosimaton ostaminen Trendcarpetilta on erityisen helppoa, sillä voit etsiä tarvitsemaasi mattoa verkkokaupan näppärien filttereiden avulla. Voit filtteröidä hakutuloksia värin, pituuden, leveyden ja hinnan perusteella, mikä tekee juuri sen oikean viskoosimaton löytämisen tavallista helpommaksi. Viskoosimatto tukee treenikämpän äänieritystä ja tuntuu miellyttävältä paljaidenkin jalkojen alla. Monissa treenitiloissa tulee käyttää sisäkenkiä ja viskoosimatto onkin hyvä alusta myös sisäkengillä liikuttaessa.

Miksi viskoosimatto treenikämpälle kannattaa ostaa netistä?

Ostaessasi viskoosimaton treenikämpälle Trendcarpetilta netistä säästät aikaa, vaivaa ja rahaa, ja voit käyttää näin säästyneet voimavarat treenaamiseen tai vaikkapa tulevien keikkojen suunnitteluun. Nettikauppojen, kuten Trendcarpetin, hinnat ovat usein erityisen kilpailukykyisiä verrattuna kivijalkaliikkeiden mattojen hintoihin. Treenikämpälle kannattaakin yleensä ostaa mahdollisimman edullinen, mutta kestävä matto, sillä treenatessa ja bändin kokoontuessa voi matolle roiskua kaikenlaista. Kun matto ei ole kovin kallis, eivät pienet tahratkaan niin harmita.

Hyvät treenikämpät ovat kiven alla

Hyviä treenikämppiä ei olekaan ihan helppo löytää ja kun sellaisen vihdoin löytää, ei siitä mielellään luovuta. Jotta soittotila olisi kunnollinen ja vastaisi bändin tarpeita, tulee tilassa olla hyvä äänieristys, minkä rakentaminen on kallista. Tällaisten kämppien rakentamiseen uppoaakin helposti kymmeniä kertoja rahaa verrattuna toimistotilojen rakentamiseen. Treenikämpässä tulee olla myös riittävästi tilaa, jotta kaikki tarvittava mahtuu tiloihin kunnolla ja niissä on vielä mukava liikkuakin. Yleensä vaatimukset treenikämpän suhteen nousevat siinä vaiheessa, kun bändillä alkaa olla entistä enemmän varusteita ja kun sen harjoittelu alkaa olla entistä tavoitteellisempaa. Esimerkiksi raskaat rumpusetit vievät paljon tilaa.

Helsingissä treenikämpää voi etsiä esimerkiksi sellaisten yritysten kuin Bändikämpät, Sound-Inn ja Musahotelli kautta. Sound-Innin palveluita on käytettävissä myös Lahdessa ja Tampereella. Tampereella treenikämppiä kannatta etsiä myös Musakeskuksen kautta. Musakeskuksesta löytyy nimittäin noin 1 000 neliön verran soittotilaa, joka on jakautunut kahteen kerrokseen. Treenikämppiä on tiloissa tarjolla kaikkiaan noin 30 kappaletta.

Haastavinta treenikämpän löytäminen on Helsingissä. Erilaiset asbesti- sekä muut ongelmat ovat vielä lisänneet pääkaupungin haastavaa tilannetta. Esimerkiksi Savon alueelta treenikämpän löytää huomattavasti pääkaupunkiseutua helpommin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reduta